Поділитись:

У Луцьку в контрабандиста вилучили понад 60 тисяч електронних сигарет на 26 млн грн (фото, відео)

П'ятниця, 15 березня 2024, 10:04
У Луцьку в контрабандиста вилучили понад 60 тисяч електронних сигарет на 26 млн грн (фото, відео)

На Волині детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки викрили схему незаконного ввезення в Україну електронних сигарет та готових рідин до них.

Про це у п'ятницю, 15 березня, повідомила пресслужба ТУ БЕБ у Волинській області.

Слідством встановлена група осіб, яка налагодила реалізацію контрабандних товарів. Один з фігурантів організовував постачання тютюнових виробів з-за кордону. Інший, житель Луцька, продавав електронні сигарети та рідини до них на території України через телеграм-канал, замовлення відправляв поштою.

Детективи БЕБ провели обшуки у помешканні фігуранта, гаражах, де зберігалася продукція та автівках, якими перевозили контрабанду. Вилучили понад 360 ящиків електронних сигарет і готових рідин без марок акцизного податку, готівку, мобільні телефони, чорнові записи, поштові накладні, автомобіль.

Загальна сума вилучених підакцизних товарів становить понад 26 мільйонів гривень

Нині триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 201-4 КК України (контрабанда підакцизних товарів).

Встановлюється повне коло причетних осіб та всі обставини вчинення кримінального правопорушення. Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Оперативний супровід здійснювали працівники Управління детективів зі стратегічного захисту економіки. Процесуальне керівництво – прокурори Волинської обласної прокуратури.

У Луцьку в контрабандиста вилучили понад 60 тисяч електронних сигарет на 26 млн грн (фото, відео)У Луцьку в контрабандиста вилучили понад 60 тисяч електронних сигарет на 26 млн грн (фото, відео)У Луцьку в контрабандиста вилучили понад 60 тисяч електронних сигарет на 26 млн грн (фото, відео)У Луцьку в контрабандиста вилучили понад 60 тисяч електронних сигарет на 26 млн грн (фото, відео)У Луцьку в контрабандиста вилучили понад 60 тисяч електронних сигарет на 26 млн грн (фото, відео)У Луцьку в контрабандиста вилучили понад 60 тисяч електронних сигарет на 26 млн грн (фото, відео)У Луцьку в контрабандиста вилучили понад 60 тисяч електронних сигарет на 26 млн грн (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів