Поділитись:

Український блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордон

Понеділок, 18 березня 2024, 15:00
Український блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордон

Відомий інфлюенсер Андрій Гонковський прийняв рішення переїхати разом зі своєю дружиною Тетяною Пренткович і дітьми. За словами чоловіка, це одне з найскладніших рішень у його житті.

Водночас він переконаний, що робить все правильно. Блогер заявив, що на переїзд вплинув скандал через відпочинок родини на Мальдівах під час повномасштабного вторгнення, – пише канал 24.

Чому чоловік Тані Пренткович вирішив переїхати

Андрій зізнався, що ще рік тому він хотів жити лише в Україні, але після скандалу, пов'язаного з його поїздкою на Мальдіви, все змінилося

Цією новиною перекривалися корупційні скандали та ще "певні події",
– заявив інфлюенсер.

Крім того, на тлі резонансного відпочинку його рідним почали погрожувати, тож через побоювання за безпеку своєї сім'ї Гонковський прийняв рішення про переїзд.

Мабуть, одне з найскладніших рішень в моєму житті… Знаю, що воно не сподобається багатьом, але воно стосується тільки мене та моєї сім’ї,
– підкреслив чоловік Пренткович.

Для довідки:
Андрій розповідав, що погрози від хейтерів перейшли всі межі. За словами Гонковського, невідомі хотіли проломити йому череп і бажали зла його родині. Також були повідомлення на кшталт: «Готуйтесь, я знаю, в якій школі вчиться ваша дитина».

Блогер переконаний, що на цю мить переїзд є правильним вибором. Водночас він не уточнив куди саме планує переїхати з родиною.

Що цьому передувало

  • У січні в мережі з'явилася інформація про те, що Андрій Гонковський разом з дружиною Тетяною та дітьми відпочиває на Мальдівах.
  • З'ясувалося, що спочатку чоловік перетнув кордон як волонтер, але потім прийняв рішення поїхати на відпочинок з родиною.
  • Інфлюенсер пояснив, що поїздка була незапланованою. Річ у тім, що виступ Гонковського на благодійному заході в Польщі перенесли вже після того, як він був за кордоном.Скориставшись нагодою, блогер вирішив приєднатися до сім'ї та відпочити на Мальдівах.
  • Тетяна Пренткович підтримала чоловіка, заявивши, що він не порушував жодних законів, виїжджаючи за кордон.
  • Водночас пізніше пара попросила вибачення перед громадськістю за своє «імпульсивне рішення».

Український блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордонУкраїнський блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордонУкраїнський блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордонУкраїнський блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордонУкраїнський блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордонУкраїнський блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордонУкраїнський блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордонУкраїнський блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордонУкраїнський блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордон 

Нагадаємо: український бренд випустив прутень з гільзами і колосками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024
09:14
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
04 квітня 2024
18:00
03 квітня 2024