Поділитись:

Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал

Четвер, 18 квітня 2024, 15:12
Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал

У мережі наростає обурення через публікацію російського репера Noize MC, де він розповів, що нещодавно зустрівся у Чикаго з лідером популярного українського гурту «Бумбокс» Андрієм Хливнюком.

Іван Алексєєв (більш відомий під псевдонімом Noize MC) – російський репер, рок-музикант, співак, композитор та актор опублікував у своєму інстаграмі серію фото з Хливнюком, а також написав історію знайомства з ним.

Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал

«Ми познайомилися у Воронежі у 2008, коли обидва виявилися хедлайнерами на Дні молоді та виступали один за одним перед 50к людей на площі», – пише репер.

«24.02.22 я насамперед набрав Андрію. Нарешті ми зустрілися – наші турові маршрути перетнулися до Чикаго. На концерті він сумно пожартував, що юнацькі мрії про гастролі по всьому світу потрібно було формулювати конкретніше. У гримерці двічі піднімали келихи «за людей»:

«Люди ми тільки тоді, як дуже любимо/

Тільки тоді, коли ми любимо — можемо зватися людьми!»

Пишаюся цим хлопцем», – резюмував російський виконавець.

У самого Андрія Хливнюка, який на початку повномасштабки був у ТрО, а згодом долучився до ЗСУ, в інстаграмі згадок про російського репера немає. Проте це не спинило обурення в соцмережах.

Користувачі твітера емоційно відреагували на той допис, адже переконані: яким би «опозиційним» Noize MC не був, йому не місце в українському просторі.

Ось що, зокрема писали писали користувачі:

Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал

А ось що пишуть в інстаграмі. Тут реакція людей дещо інша:

Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал Лідер «Бумбоксу» зустрівся з російським репером Noize MC: у мережі – скандал

Нагадаємо: 28 березня відбулася прем’єра синглу та кліпу гурту Бумбокс – «Фіртка». Фронтмен гурту Андрій Хливнюк описав трек як американську музику, яка зіграна українцями й записана німцями.

Довідково:

Noize MC – російський репер, рок-музикант, співак, композитор та актор.

14 серпня 2014 року, під час російсько-української війни, музикант виступив на фестивалі Захід із прапором України на талії.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну висловився на підтримку України та жорстко розкритикував дії росії. У березні 2022 випустив кліп на україномовну пісню «Вуду», присвячену російсько-українській війні. Навесні 2022 разом зі співачкою Монеточкою провів благодійний тур країнами Балтії та Європи, кошти з якого були спрямовані на допомогу українським мирним жителям. На одному з таких концертів виконав пісню «Аусвайс» про колективну вину росіян у війні проти України.

22 листопада 2022 мін'юстом росії був визнаний «іноагентом».

23 лютого 2024, до другої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну, артист випустив пісню «Open Air». Пишучи текст, Noize MC взяв за натхнення спогади про маріупольский фестиваль MRPL City Fest, а відеоряд кліпу знятий в Ірпені в квітні 2022 року

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
09:41
29 квітня 2024
27 квітня 2024
24 квітня 2024
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024