Поділитись:

У Луцьку – скандал в тролейбусі: щодо контролерки розпочали розслідування (відео)

Середа, 01 травня 2024, 16:00
У Луцьку – скандал в тролейбусі: щодо контролерки розпочали розслідування (відео)

У Луцьку в тролейбусі стався конфлікт між хлопцем та контролеркою. На Луцькому підприємстві електротранспорту розпочали службове розслідування.

Про це йдеться у сюжеті телеканалі «Конкурент TV».

Контролерка: Пані, не втручайтеся, будь ласка. У мене є директор і я теж маю права...

Хлопець: Я вже був дзвонив...

Контролерка: Хай би сказав, що не проплатив.

Скандал у тролейбусі відбувся учора, 30 квітня. Про це інформували, як кажуть журналісти, у місцевих телеграм-каналах. Хлопець зайшов у громадський транспорт на вулиці Винниченка і з ним зайшли контролери. Проте виявилось, що на карті в юнака не вистачило коштів для оплати і він би мав вийти на наступній зупинці. Але контролерка, додають в сюжеті, не дозволила цього зробити.

«Я зараз викличу поліцію і приїдуть батьки. Батькам буде постанова за неправильне виховання», – зазначала контролерка.

Але одна з пасажирок тролейбуса стала на захист хлопця:

Контролерка: Не захищайте зло!

Пасажирка: Я буду захищати в тому плані, що треба знати нам свої права. Ви знаєте свої права, а ми – свої. Він має право вийти...

Контролерка: Крім того, пані, ви маєте обов'язки. Зайшовши в транспорт ви маєте...

Пасажирка: Ваш обов'язок до мене не кричати й не підвищувати на мене голос

Контролерка: Я вас не чіпала, я собі перевірила та пішла...

Контролерка запевняла: якби хлопець сказав правду, що не вистачило коштів на карті, тоді конфлікту не було б, і врешті він вийшов з тролейбуса.

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» заступник керівника Луцького підприємства електротранспорту Олександр Литвиненко повідомив, що за цим фактом розпочали службове розслідування. Адже їм надійшла скарга від матері хлопця.

«Ми розслідуємо це питання, бо мама цього хлопця звернулось до нас зі скаргою. Ми подивилися те відео, взяли пояснення з контролерів. Я не бачив на відео, щоб вона його не пускала. Я бачив, що вона стояла у дверях і спілкувалася з ним та жінкою. Поки розслідування триває і рішення ще немає. Маємо подивитися камери CityCard, які стоять у тролейбусах. Хочемо з усіх боків глянути. Ще треба допрацювати», – розповів пан Олександр.

Якщо ж, за результатами розслідування, доведуть вину хлопця, то, як каже заступник, жодних дій приймати не будуть. Оскільки він неповнолітній та й коли пасажир виходить з транспорту, то усі юридичні можливості у працівників ЛПЕ зникають. Останні лише можуть звернутися у поліцію, щоб штраф сплатили батьки. Проте контролеру ж можуть дати догану, але за умови, що його провину доведуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів