Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 24 квітня

Середа, 24 квітня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 24 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 24 квітня.

Про те, що у Луцьку хотіли вирощувати банани, але депутати – проти

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 24 квітня 

У Луцьку біля заводу «СКФ», на вулиці Виробничій, 34, хотіли відновити старе тепличне господарство й вирощувати там банани.

Про те, що у Луцьку з'явився новий мурал 

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 24 квітня 

У Луцьку на одній з вулиць з'явився новий мурал.

Про те, що продали Нововолинський ремонтно-механічний завод

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 24 квітня 

Майновий комплекс Нововолинського ремонтно-механічного заводу виставили на повторний аукціон за вдвічі дешевшою ціною від початкової.

Про головні новини Волині:

  • На Донеччині загинув 39-річний воїн з 100-ї бригади Андрій Сливка.

До українського війська захисник з села Растів приєднався на другий же день повномасштабного вторгнення росії. Останній бій Герой прийняв на Донеччині 22 квітня. У зв’язку з трагічною подією у Турійській громаді оголошується триденна жалоба. 

  • Хірурги Медичного об'єднання Луцької міської територіальної громади пришили руку 37 - річному жителю Володимира. Пацієнт поступив 15 квітня - рука ледь трималася на залишках шкіри. За словами чоловіка, моторошний інцидент стався на будівництві. В медзакладі його відразу ж взяли в операційну. Як зазначають, медикам довелося складати і фіксувати кістки, під мікроскопом зшивати артерії, вени, нерви та сухожилки. Коли повністю відновиться чутливість пацієнту потрібно буде пройти реабілітацію.
  • Нововолинські поліцейські затримали зловмисника, який ледь не вбив чоловіка. Так, 23 квітня близько 20 години, до поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 42-річного громадянина з ножовим пораненням в області живота. Правоохоронці вияснили, що завдав тілесні ушкодження волинянину його 18-річний товариш під час того, як вони випивали. Нині молодик перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує від пʼяти до восьми років позбавлення волі.
  • У Луцьку трапилася ДТП – зіткнулися маршрутка та легковик. Автопригода трапилася 24 квітня вранці на вулиці Рівненській. Як повідомили у поліції, водій маршрутного таксі вїхав у Ford, який зупинився перед пішохідним переходом. Внаслідок ДТП водійку легковика, 47-річну лучанку, доставили у лікарню. Водій та пасажири маршрутного таксі не постраждали.

Про головні новини країни:

  • У ніч на середу Росія цілеспрямовано вдарила по Шевченківському районі Харкова. Як повідомив голова ОВА Синєгубов, було влучання С-300 у землю, внаслідок чого пошкоджено скління та зовнішнє оздоблення 3 багатоквартирних будинків, 2 офісних будівель, 3 нежитлових будинків, газову магістраль. Також пошкоджено 33 автомобілі. Постраждали три чоловіка та три жінки. Також окупанти били по Золочівській громаді Внаслідок обстрілу частково зруйновано колишню будівлю Золочівської адміністрації та 10 будинків, з них 2 житлових багатоквартирних, а також будівлю банківської установи.
  • Також важка ніч була і на Дніпропетровщині. Окупанти били по Нікопольщині продовжувалися. Ворог поцілив по райцентру, Мирівській і Марганецькій громадах. Пошкоджені підприємство й агрофірма. А ще – лінії електропередач.
  • Вранці 24 квітня Російська армія завдала ракетного удару по Одесі, там постраждала 43-річна жінка. Близько 30 будинків пошкоджені ударною хвилею: вибиті шибки та скло, в деяких оселях впали стелі.
  • Також вранці Армія РФ обстріляла з артилерії середмістя районного центру – Куп’янська на Харківщин. На місці "прильоту" виникла пожежа, що поширилася на площу 300 кв. м. Рятувальники ліквідували займання. Зазначається, що потерпілих внаслідок російського обстрілу немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів