Поділитись:

Волинянин зберігав у сейфі понад сімдесят військових набоїв (фото)

Четвер, 25 квітня 2024, 12:06
Волинянин зберігав у сейфі понад сімдесят військових набоїв (фото)

Володимирські поліцейські вилучили у волинянина незаконні боєприпаси.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 24 квітня, поліцейські офіцери громади проводили перевірку дотримання вимог чинного законодавства власниками мисливської зброї у Володимирі.

Під час візиту до будинку 46-річного місцевого жителя правоохоронці виявили, що у сейфі разом з мисливською зброєю зберігається понад сімдесят набоїв військового зразка. Будь-яких документів, необхідних для зберігання боєприпасів, чоловік правоохоронцям не надав.

Волинянин зберігав у сейфі понад сімдесят військових набоїв (фото) 

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції Володимирського РВП, обставини правопорушення зафіксували.

Виявлені боєприпаси вилучили та скерували для проведення відповідних експертних досліджень до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Нині слідчі встановлюють походження набоїв у межах відкритого кримінального провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Правоохоронці нагадують: зброю, боєприпаси та вибухові речовини не можна зберігати без передбаченого законом дозволу. У разі, якщо такі предмети знайдені випадково, дісталися у спадок або виявлені за інших обставин, зверніться до поліції для їх безпечного вилучення.Особа, яка добровільно видасть органам влади незаконні зрою та боєприпаси, звільняється від кримінальної відповідальності, передбаченої ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів