Поділитись:

Для фотосесій серед тюльпанів у «Волинські Голландії» можна орендувати чарівні сукні: де і скільки коштують (фото)

П'ятниця, 26 квітня 2024, 10:18
Для фотосесій серед тюльпанів у «Волинські Голландії» можна орендувати чарівні сукні: де і скільки коштують (фото)

Дівчата зі студії «fresh_studio_ukraine» надають в оренду ніжні сукні для не менш чарівних фотосесій серед тюльпанових рядів у «Волинські Голландії».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці «Волинської Голландії». 

Для фотосесій серед тюльпанів у «Волинські Голландії» можна орендувати чарівні сукні: де і скільки коштують (фото) Для фотосесій серед тюльпанів у «Волинські Голландії» можна орендувати чарівні сукні: де і скільки коштують (фото) 

«Ну, скажіть, хіба не фантастично? Бажаєте таку ж фотосесію у чарівних сукнях серед тюльпанових рядів? Дівчата зі студії @fresh_studio_ukraine  надають в оренду неймовірні сукні», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гоу по світлини: у «Волинській Голландії» облаштували крутезні фотозони (фото)

Для оренди кажуть звертатися в особисті повідомлення студії. 

«Сяйте та квітніть😍 Ви варті всіх квітів світу!❤️», – додають там. 

Для фотосесій серед тюльпанів у «Волинські Голландії» можна орендувати чарівні сукні: де і скільки коштують (фото) Для фотосесій серед тюльпанів у «Волинські Голландії» можна орендувати чарівні сукні: де і скільки коштують (фото) Для фотосесій серед тюльпанів у «Волинські Голландії» можна орендувати чарівні сукні: де і скільки коштують (фото) 

Нагадаємо: на Волині у селі Линівка, що за 35 кілометрів від Луцька, 19 квітня стартував фестиваль тюльпанів «Волинська Голландія». Цього року традиційний фестиваль тюльпанів дивує гостей різномаїттям неймовірних квітів. Зазначають, що було висаджено понад мільйон тюльпанів. Фестиваль буде тривати до 5 травня. А Відомий луцький фотограф Макс Тарківський провів екскурсію «Волинською Голландією» та зазнімкувався з панянками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів