Поділитись:

ФСТ "Спартак" просить гроші з бюджету Луцька на зарплати для тренерів

Четвер, 21 квітня 2016, 15:58
ФСТ  «Спартак» просить гроші з бюджету Луцька на зарплати для тренерів

Депутати Луцькради пропонують тренерам влаштуватись на роботу в КЗ "Спорт для всіх", щоб не фінансувати зарплати працівникам закладу, який перебуває фактично у приватній власності.

Громадська організація "Фізкультурно-спортивне товариство "Спартак" вже другий рік перебуває у кризовому стані після припинення фінансування від Фонду соціального страхування. Про це розповів керівник комітету з фізичної культури і спорту Юрій Волинець 21 квітня на засіданні постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Він розповів, що майно "Спартака" має статус приватної власності. Також на ці школи виділили субвенцію у розмірі 600 тисяч.

У бюджет міста пропонують внести зміни, а саме 226 тисяч гривень хочуть забрати у міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

"226 тисяч просимо на заробітну плату тренерам-викладачам, які там працюють. Це зарплати за перший квартал. Адже варто закрити заборгованість і зняти соціальну напругу", - сказав Юрій Волинець.

Депутат Луцькради Сергій Була сказав, що ситуація полягає в тому, що гроші з бюджету перекинуть на зарплату працівникам, які фактично перебувають у приватній структурі.

"Замість того, щоб розвивати свої комунальні заклади, ми підтримуємо "Спартак", який нам не належить. Нехай передають нам в оренду", - сказав Сергій Була.

Голова комісії Павло Данильчук запропонував все ж таки закрити питання із виплати заробітних плат за перший квартал.

Члени комісії вирішили, що варто запропонувати тренерам "Спартака" влаштовуватись на роботу в заклади міської ради, щоб вони стали працівниками КЗ "Спорт для всіх". Також депутат Луцької міської ради Тарас Шляхтич запропонував попередити тренерів про те, що з наступного кварталу фінансування з міського бюджету не буде.

Комісія підтримала його пропозицію.

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 квітня 2024
17:00
25 квітня 2024
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024
16 квітня 2024
14:14
13 квітня 2024
10:00