Поділитись:

"Всі ми трохи Уляна": в Мережі помітили реакцію Супрун на виступ Ляшка (відео)

Четвер, 21 березня 2019, 02:40
«Всі ми трохи Уляна»: в Мережі помітили реакцію Супрун на виступ Ляшка (відео)

Олег Ляшко зірвав засідання Кабміну через рішення продовжити контракт "зі злодюгою Коболєвим". Найкращу реакцію на цю акцію продемонструвала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Про це повідомляє Новое время.

У середу, 20 березня, Олег Ляшко увірвався на засідання Кабміну і влаштував словесну перепалку з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. Радикал був незадоволений рішенням про продовження контракту з головою Нафтогазу Андрієм Коболєвим і навіть переходив на образи.

У підсумку, вся перепалка тривала близько півгодини.

Премія за кращу реакцію на крики Ляшка йде Уляні Супрун.

Користувачам реакція в.о. міністра охорони здоров'я дуже сподобалася.

«Всі ми трохи Уляна»: в Мережі помітили реакцію Супрун на виступ Ляшка (відео)«Всі ми трохи Уляна»: в Мережі помітили реакцію Супрун на виступ Ляшка (відео)«Всі ми трохи Уляна»: в Мережі помітили реакцію Супрун на виступ Ляшка (відео)«Всі ми трохи Уляна»: в Мережі помітили реакцію Супрун на виступ Ляшка (відео)«Всі ми трохи Уляна»: в Мережі помітили реакцію Супрун на виступ Ляшка (відео)«Всі ми трохи Уляна»: в Мережі помітили реакцію Супрун на виступ Ляшка (відео)«Всі ми трохи Уляна»: в Мережі помітили реакцію Супрун на виступ Ляшка (відео)«Всі ми трохи Уляна»: в Мережі помітили реакцію Супрун на виступ Ляшка (відео)«Всі ми трохи Уляна»: в Мережі помітили реакцію Супрун на виступ Ляшка (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степан Гіга і незаконна агітація: на Волині побував Олег Ляшко (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів