Поділитись:

У Луцьку впіймали викрадачів авто (фото)

Вівторок, 21 травня 2019, 18:17
У Луцьку впіймали викрадачів авто (фото)

У Луцьку поліцейські викрили групу викрадачів авто.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Сьогодні, 21 травня, в результаті спільної операції управлінь карного розшуку та слідства Головного управління Національної поліції в області, а також Луцького відділу поліції правоохоронці викрили групу осіб, які незаконно заволоділи автомобілем Audi Q5 в обласному центрі Волині. 

Нагадаємо: у неділю, 19 травня, на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення від 32-річного лучанина про викрадення вночі з двору одного із будинків на вулиці Кравчука його автомобіля Audi Q5. Поліцейські встановили причетність до скоєння цього злочину двох жителів Луцька. 

Сьогодні правоохоронці затримали зловмисників. Правопорушники перебували в салоні викраденого транспортного засобу. Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили пристрій для сканування та відкриття автомобілів, інші речові докази, що вказують на їх причетність до злочинної діяльності.

У Луцьку впіймали викрадачів авто (фото)

У Луцьку впіймали викрадачів авто (фото)

Вирішуються питання щодо оголошення правопорушникам підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрання їм міри запобіжного заходу. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна.

Поліцейські також встановлюють причетність затриманих зловмисників до скоєння інших злочинів на території області. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів