Поділитись:

Медовий місяць нової влади закінчився, – соціологи

Понеділок, 25 листопада 2019, 14:54
Медовий місяць нової влади закінчився, – соціологи

Дані останнього соціологічного опитування фонду "Демократичні ініціативи" та КМІС свідчать поро погіршення настоїв в українському суспільстві.

Про це на прес-конференції сказала директор фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна, – інформує РБК. 

Як зазначила Бекешкіна, про негативні настрої свідчать деякі результати опитування. Зокрема, у листопаді 2019 року 36 % громадян вважають, що Україна рухається у правильному напрямку, дещо більше – 39 % – певні, що напрям руху України зараз є неправильним. У той же час ще в серпні 50 % вважали рух правильним, а 23 % – неправильним.

"Я б сказала, що "медовий" місяць закінчився, але поки що триває те, що я б назвала "цукерковий період", все-таки відносно солодкий, коли ще позитивно ставляться до новообраних органів влади, особливо до президента Зеленського", – сказала вона.

Опитування було проведене Фондом "Демократичні ініціативи" спільно з Київським міжнародним інститутом соціології з 4 по 19 листопада 2019 року по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. У результаті польового етапу була зібрана 2 041 анкета. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3 %.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів