Поділитись:

Як лучанам отримати тепло у квартири

Вівторок, 18 квітня 2017, 17:38

У Луцьку мешканці багатоквартирних будинків мають можливість увімкнути опалення у своїх помешканнях. Для цього потрібно написати колективну заяву за підписом усіх мешканців будинку та передати її на ДКП "Луцьктепло".

Про це в коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" розповіла директорка підприємства Валентина Малютіна.

Із її слів, на підприємство надходить чимало дзвінків із проханням увімкнути теплопостачання, але ще більше телефонують із вимогою його не включати, оскільки "це питання субсидій, оплати та інше".

"Тому ми вирішили таким чином: якщо буде досягнення згоди з мешканцями будинку з офіційним зверненням якогось уповноваженого представника, то можливе відновлення подачі теплоносія. Я говорила з організованими об'єднаннями співвласників (ОСББ – К.) – всі в один голос говорять, що їм опалення не потрібне і Боже збав його включати. А як потім людям пояснювати? Як з них вимагати ту оплату? Ми вирішили піти таким шляхом, і міська рада нас підтримала. Коли буде звернення переважної більшості, тоді будемо це робити. Ми ж розуміємо, що десь є квартири, де проживають діти чи старші люди. Але одинично ми цього не зробимо – треба залучати весь будинок, а переважна більшість цього не хоче, бо це додаткові витрати. Окремі квартири, стояки, під'їзди ми підключити не можемо. Ми подаємо теплоносій до будинку – це наша зона відповідальності. А далі працює ОСББ чи якась інша обслуговуюча контора", – повідомила вона.

Надрукувати
мітки:
коментарів