Поділитись:

Луцькрада не позбавила Тимощука звання "Почесного громадянина міста"

Середа, 26 квітня 2017, 19:06
Луцькрада не позбавила Тимощука звання «Почесного громадянина міста»

Депутати не підтримали проект рішення про позбавлення футболіста Анатолія Тимощука звання "Почесного громадянина міста".

Громадська організація "Ультрас-Волинь" звернулась з проханням позбавити футболіста Анатолія Тимощука звання "Почесний громадянин Луцька", до того ж є ще й відповідна петиція, яка зібрала достатню кількість голосів. Про це сказав депутат Луцькради Павло Данильчук 26 квітня під час сесії Луцькради.

Варто додати, що депутати внесли зміни в проект рішення, яким пропонується змінити регламент міської ради, що дозволить депутатам позбавляти звання "почесного громадянина". Адже раніше такого звання могли позбавити лише за рішенням суду.

"В країні йде війна, ми сьогодні починали сесію з хвилини мовчання, а хтось, маючи почесне звання, їде працювати до країни-агресора, бо йому немає, де працювати", – сказав Павло Данильчук.

Втім депутат Андрій Козюра зазначив, що вони не мають права голосувати, бо рішення про зміни до регламенту не вступило в силу, оскільки не підписане секретарем ради і не опубліковане на сайті. Але після перерви вже з підписаним рішенням депутати все одно не підтримали проект рішення "Про позбавлення Анатолія Тимощука звання "Почесного громадянина міста".

Надрукувати
мітки:
коментарів