Поділитись:

У луцькому ЦНАПі прокоментували проблему із чергами

Вівторок, 28 листопада 2017, 11:21
У луцькому ЦНАПі прокоментували проблему із чергами

Ажіотаж на оформлення закордонних біометричних паспортів не спадає.

28 листопада біля ЦНАПу утворили величезні черги. Директор департаменту ЦНАП Лариса Карп'як особисто контролює видачу талонів та стежить, щоб все відбувалося належним чином, без жодних ознак корупції, – повідомили на сторінці департаменту у Facebook.

На сьогодні було видано 120 талонів на виготовлення біометричних документів і 44 талони попереднього запису. Окрім того, упродовж дня буде здійснюватися і видача вже готових закордонних паспортів та ІД-карток.

Наголошуємо, що у зв'язку зі збільшенням кількості замовників на виготовлення закордонних паспортів, перевага надається лучанам з реєстрацією місця проживання у місті Луцьку. Громадянам, місце проживання яких зареєстроване у Волинській області, рекомендуємо звертатися за місцем реєстрації та адресами територіальних підрозділів ДМС України.

За словами відвідувачів, котрі очікують на подачу документів, вони підтримують адміністрацію ЦНАП у такому рішенні, оскільки жителів інших районів повинні приймати за місцем реєстрації. "Люди приїздять цілими бусами з інших сіл та міст, займають чергу спозаранку, а нам – лучанам, зазвичай талонів вже не вистачає і ніде, крім ЦНАП м. Луцька, нас не приймають, – скаржиться один з відвідувачів. – Чому я, лучанин, повинен їхати в інше місто для подачі документів, коли в нас є свій ЦНАП. Пріоритет все-таки має бути для жителів міста з реєстрацією міста проживання у Луцьку, а тоді для всіх інших".

Шановні відвідувачі, зважте, що позачергово у ЦНАП м. Луцька забезпечуємо прийом документів на паспорт громадянина України у формі ІД-картки лише для громадян, які зареєстровані у місті Луцьку.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024