Поділитись:

"У будь-якому випадку треба, щоб був конструктив", – головний архітектор Луцька про закиди "Народного контролю"

Понеділок, 14 березня 2016, 15:48
«У будь-якому випадку треба, щоб був конструктив», – головний архітектор Луцька про закиди «Народного контролю»

Начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Леонід Герасимюк був здивований, коли дізнався, що його та ще двох начальників ради хочуть звільнити.

Про це він розповів у коментарі діловому виданню "Конкурент".

Нагадаємо, фракція "Народного контролю" у Луцькраді зареєструвала проект рішення "Про висловлення недовіри і рекомендацію щодо звільнення посадових осіб Луцької міської ради", у якому вимагає звільнити трьох начальників.

"Я був дуже здивований! Я не знаю навіть, хто ставить такі питання. Мені казали, що це ніби депутат Данильчук, але у мене з ним розмови не було. Ніхто поки нічого не казав. Чесно кажучи, я втомився вже від того... Є люди, які будують, а є люди, які руйнують. Я підтримую тих, що будують", – зазначив начальник управління.

Зі слів Леоніда Герасимюка, якщо звинувачення є, то вони повинні бути конструктивними.

"Деякі політичні амбіції спрямовані на здобуття собі девідентів методом руйнації. Я це не приймаю. У будь-якому випадку треба, щоб був конструктив. Може хтось хоче, щоб зміни в управлінні відбулися одразу, але так не буває, адже все має відбуватися поступово", – підкреслив він.

На прохання прокоментувати заяви "Народного контролю" щодо недопрацювання у сфері містобудування та архітектури, Герасимюк зазначив, що "йому зараз не до того", оскільки він займається підготовкою містобудівної документації, до оформлення якої з'явилося чимало нових вимог.

Надрукувати
мітки:
коментарів