Поділитись:

Луцька поліція "полює" на пішоходів

Середа, 23 березня 2016, 16:29
Луцька поліція «полює» на пішоходів

Щодня луцькі патрульні проводять профілактичні бесіди з пішоходами, які неправильно переходять дорогу. Багатьох із порушників штрафують за такі елементарні порушення правил. Лучани реагують по-різному, але зазвичай – вибачаються та запевняють, що більше не порушуватимуть.

Сьогодні два екіпажа патрульних посилено працюють із пішоходами на проблемних ділянках: проспект Соборності, Київський Майдан, проспект Відродження, центр та інші райони, – повідомляє патрульна поліція Луцька у мережі Фейсбук.

Патрульна поліція звертає особливу увагу на пішоходів, які неправильно переходять дорогуЩодня патрульні нашого міста п...

Опубликовано Патрульна поліція Луцька 23 марта 2016 г.

Поліцію дивує, коли людина перебігає дорогу за 5-10 метрів від пішохідного переходу. При цьому вона ще може розмовляти по телефону або просто відволікатись, не звертаючи уваги на рух транспорту.

Сьогодні з 10 до 14 години патрульні виписали близько десяти штрафів на громадян. Кількість попереджень перевалила за дві сотні.

Полісмени попереджають, що штрафуватимуть порушників щодня. Тому радять дотримуватися правил дорожнього руху, щоб не стати негативним героєм телесюжету чи публікації в інтернеті.

Луцька поліція «полює» на пішоходів

Луцька поліція «полює» на пішоходів

Луцька поліція «полює» на пішоходів

Луцька поліція «полює» на пішоходів

Надрукувати
мітки:
коментарів