Поділитись:

Муніципали в Луцьку штрафують бізнесменів за таблички з рекламою (фото)

Середа, 22 серпня 2018, 09:15
Муніципали в Луцьку штрафують бізнесменів за таблички з рекламою (фото)

Муніципали карають бізнесменів за самовільно розміщені металеві чи інші конструкції на об'єктах благоустрою.

Про це інформує департамент муніципальної варти Луцькради у Facebook.

З початку року інспектори департаменту муніварти виявили 32 факти встановлення штендерів без належних дозвільних документів та склали на порушників адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП.

Найчастіше незаконні рекламні конструкції в Луцьку можна помітити в місцях масового скупчення людей: на ринках, поблизу торгівельних та розважальних закладів, автостанціях.

Відповідно до п.п. 2.5.5.1.13. "Правил благоустрою міста Луцька" та згідно "Концепції розміщення та розвитку зовнішньої реклами в місті Луцьку" і "Порядку розміщення зовнішньої реклами в місті Луцьку" самовільно виставляти та розміщувати металеві чи інші конструкції на об'єктах благоустрою суворо заборонено.

Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -
тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850-ти до 1700 грн).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ЗНЕСЛИ "ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ" НА БЕРЕЗІ СТИРУ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів