Поділитись:

До листопада Уряд заборонить в'їзд "євроблях"

Четвер, 07 вересня 2017, 14:55
До листопада Уряд заборонить  в'їзд «євроблях»

У найближчі три місяці планується ухвалення закону, що забороняє в'їзд незаконних автомобілів з іноземною реєстрацією в Україну.

Про це заявила представник президента в парламенті Ірина Луценко, – повідомляє "112 Україна".

"Ми найближчим часом, вже працює робоча група, закриваємо кордон для того, щоб не продовжувати ці транзитні пересування, це накопичення в Україні таких незаконних автомобілів. Я думаю, місяць-два. Ми повинні до листопада прийняти закон, який заборонить в'їжджати, тобто ми припиняємо таке нашестя", – сказала Ірина Луценко.

З її слів, буде створена робоча група, в якій за три місяці повинен бути напрацьований компромісний закон.

"Про вартість мита, про платежі, які мають бути сплачені, про штрафні санкції. І зараз напрацьовуються умови мораторію на перевірки, на драконівські методи, які ніби застосовують. Якийсь певний період мораторію на такі драконівські заходи буде зроблений, але кордон закриється і напрацюється компромісний варіант розмитнення цих автомобілів", – зазначила представник президента в парламенті.

Нагадаємо: вчора, 06 вересня, під Верховною Радою розпочалась акція за легалізацію нерозмитнених авто. Однак організатори вже заявили про те, що акція, ймовірно, буде мати продовження сьогодні, 7 вересня, та й взагалі буде безстроковою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів