Поділитись:

На Волині розпочалися військові навчальні збори

П'ятниця, 08 вересня 2017, 09:47
На Волині розпочалися військові навчальні збори

На Волині розпочалися військові навчальні збори з військовозобов'язаними загону територіальної оборони Маневицького району, які триватимуть до середини вересня.

Про це повідомляється на сайті Волинського обласного комісаріату у мережі Facebook.

До практичних занять залучаються жителі Маневицького району, які прибули отримати військовий вишкіл. Підготовку бійців загону будуть проводити інструктори, які мають бойовий досвід участі в районі проведення АТО на території Донецької та Луганської областей.

Впродовж навчальних зборів з особовим складом загону оборони безпосередньо в польових умовах будуть проведені практичні заняття з вогневої підготовки (з виконанням практичних вправ стрільб із стрілецької зброї), тактичної, тактико-спеціальної підготовки, інженерної підготовки, військово-медичної підготовки (надання першої медичної допомоги), підготовки зі зв'язку, мінної безпеки, військової топографії.

Основні завдання навчальних зборів спрямовані на вдосконалення рівня індивідуальної підготовки особового складу, набуття навиків в складі підрозділу та впевнених дій під час виконання завдань за призначенням, зокрема практично навчатися особливостям та порядку несення служби на блокпостах і під час охорони важливих об'єктів і комунікацій.

Навчання будуть проводитись на території усього Маневицького району, тому мешканцям не слід лякатися людей у військовій формі та зі зброєю у населених пунктах та навколишніх об'єктах.

Надрукувати
мітки:
коментарів