Поділитись:

На Волині збір ПДВ перевищив минулорічні показники

Середа, 22 листопада 2017, 09:53
На Волині збір ПДВ перевищив минулорічні показники

На Волині платники ПДВ спрямували до держбюджету 856,4 мільйона гривень податку на додану вартість.

Таким чином, сплачена сума ПДВ в області перевищує минулорічні показники за аналогічний період майже на 233 мільйони гривень, – інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

"Щомісяця на Волині фіксується позитивна динаміка сплати податку на додану вартість. Власне ріст показників збору ПДВ на 37,3 відсотка – найкраще підтвердження ефективного адміністрування цього податку та своєчасного запобігання використанню схем мінімізації", – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Щодо інструментарію для упередження схем формування сумнівного податкового кредиту, то керівник волинських фіскалів відзначає надзвичайно результативну роботу Системи моніторингу оцінки ризиків та загалом посилення аналітичної складової в роботі фахівців ДФС.

"Відколи всі господарські операції в автоматичному режимі аналізуються на наявність ризиків, зловживань стало значно менше. Запроваджена Система моніторингу оцінки ризиків, на жодному з етапів роботи якої не передбачено втручання посадовця, забезпечує рівність умов для всіх платників та виключає суб'єктивний фактор", – наголосила Світлана Савчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів