Поділитись:

Волиньрада шукає кандидатів на посади керівників

Четвер, 21 грудня 2017, 14:55
Волиньрада шукає кандидатів на посади керівників

Волинська обласна рада оголосила конкурс на заміщення вакантних посад керівників установ та комунальних підприємств.

Зокрема, йдеться про конкурси на заміщення вакантних посад керівників таких об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області:

1. Директора Обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту за спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи в установах, закладах фізичної культури та спорту та організаціях фізкультурно-спортивної спрямованості на керівних посадах нижчого рівня не менше 5 років; високі моральні якості та стан здоров'я, що дозволяє виконувати професійні обов'язки.

2. Головного лікаря Володимир-Волинської станції переливання крові.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту за напрямом підготовки "Медицина"; спеціалізацію за певною спеціальністю медичного профілю (інтернатура, курси спеціалізації); наявність сертифіката лікаря спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності; стаж роботи за фахом не менше п'яти років.

3. Директора комунального підприємства "Волинський обласний навчально-курсовий комбінат".

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту; стаж роботи на керівних посадах; високий рівень фінансової грамотності; знання сучасних методів господарювання та управління; знання чинного законодавства України; високі моральні якості та стан здоров'я, що дозволяє виконувати професійні обов'язки.

4. Генерального директора Обласного територіального медичного протитуберкульозного об'єднання.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту за напрямом підготовки "Медицина", проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з "Організації і управління охороною здоров'я" (за наявності), підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо), наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності, стаж роботи за фахом не менше 5 років.

Термін подання заяв на участь у конкурсі становить 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи до Волинської обласної ради за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 9, каб. 513.

Надрукувати
мітки:
коментарів
04 квітня 2024
29 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
14 березня 2024
09:22
05 березня 2024
10:13
05 грудня 2023
01 листопада 2023
17 жовтня 2023
16:42
04 жовтня 2023
10:35