Поділитись:

На Волині суттєво зросли надходження єдиного внеску

Понеділок, 16 липня 2018, 10:02

За підсумками першого півріччя 2018 року на Волині сплачено майже 1,8 мільярда гривень єдиного внеску.

Сума сплаченого в області єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування перевищує минулорічні показники майже на 420 мільйонів гривень, – інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

"Такий вагомий плюс в надходженнях єдиного внеску переконує в чіткому дотриманні вимог законодавства у сфері оплати праці більшістю волинських працедавців. Тим страхувальникам, котрі ігнорують вимоги щодо дотримання гарантій в оплаті праці, варто змінити своє ставлення, насамперед, до своїх найманих працівників. Як відомо, від свідомої та зваженої позиції працедавця в питанні оплати праці залежить соціальний захист працівників. Тож просимо представників підприємництва поважати права тих людей, які забезпечують успішність їх бізнес-проектів", – наголосила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що зі свого боку фахівці територіальних органів ДФС у Волинській області в межах компетенції вживають комплекс заходів з тим, щоб унеможливити тіньові виплати у сфері зайнятості.

"Окрім соціальних виплат, держава потребує кошти для фінансування національної армії та виконання програм економічного розвитку. Тому фахівці ДФС детально аналізують господарську діяльність суб'єктів господарювання в частині оподаткування зарплати. Саме ПДФО – бюджетоутворюючий в структурі доходів місцевих бюджетів. Керівники місцевого самоврядування максимально зацікавлені у тому, щоб всі працівники працювали легально. Пріоритетність норм закону під час оплати праці – безумовна та відповідає інтересам суспільства та громадян", – підсумувала Світлана Савчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
19:45
15 березня 2024
21:03