Поділитись:

Експерти розповіли, як Волині використати свій потенціал (ВІДЕО)

Неділя, 23 вересня 2018, 14:05

Виконавчий директор Китайської торгової Асоціації Руслан Осипенко серед переваг Волинської області бачить гарні логістичні центри. Але їх потрібно розвивати. Депутат Андрій Покровський вважає, що увагу треба приділити й тим галузям, де вже вкладені інвестиції.

Такі думки вони озвучили 21 вересня під час суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд. LIVE".

"Для того, щоб Волинь повністю скористалася своїми перевагами, потрібно, аби держава з великим інвестором стратегічним погодила якийсь транскордонний проект. На кшталт, поєднання швидкісною залізницею портів на Балтиці із портами на Чорному морі. І ця залізниця має пройти через Волинь. Це дасть можливість побудови тут швидкісної залізниці, транспортно-логістичних хабів, індустріального парку та інших сервісів", - зазначив Руслан Осипенко.

Депутат Андрій Покровський назвав перевагами області лісову галузь, аграрну сферу.

"Це потенціал потрібно використовувати, бо є певні інвестори, які вже зайшли і працюють в цій сфері. Для мене принципово, аби не продавали ліс-кругляк, а перероблене дерево. Якщо з'явиться ще кілька підприємств для переробки — це буде лише плюсом, робочими місцями та податками у місцеві бюджети", - зазначив Андрій Покровський.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Обличчя інвестиційного бізнес-форуму в Луцьку (фоторепортаж)

Надрукувати
мітки:
коментарів