Поділитись:

На Волині стартували військові навчання (фото)

Вівторок, 16 жовтня 2018, 09:09

На Волині розпочалися військові навчальні збори з військовозобов'язаними окремого батальйону територіальної оборони. Навчання триватимуть 10 днів.

До практичних занять залучені жителі з усієї Волинської області, які прибули отримати військовий вишкіл. Підготовку бійців батальйону проводять інструктори, які мають досвід бойових дій в районі проведення операції об'єднаних сил на території Донецької та Луганської областей. Про це інформує Волинський обласний військовий комісаріат.

Упродовж навчальних зборів з особовим складом батальйону безпосередньо в польових умовах будуть проведені практичні заняття з вогневої підготовки (з виконанням практичних вправ стрільб із стрілецької зброї), тактичної, тактико-спеціальної підготовки, інженерної підготовки, військово-медичної підготовки (надання першої медичної допомоги), підготовки зі зв'язку, мінної безпеки.

Основні завдання навчальних зборів спрямовані на вдосконалення рівня індивідуальної підготовки особового складу, набуття навичок в складі підрозділу та впевнених дій під час виконання завдань за призначенням, зокрема практично навчатися особливостям та порядку несення служби на блокпостах і під час охорони важливих об'єктів і комунікацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
19:45
15 березня 2024
21:03