Поділитись:

Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)

Неділя, 17 липня 2022, 10:53
Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)

Щорічно в ЛНТУ відбувається урочисте складання присяги курсантів кафедри військової підготовки. Відважні хлопці та дівчата присягають на вірність українському народові, вкладаючи у кожне слово особливий сенс, щирість та міць захисника держави.

Про це йдеться на сайті ЛНТУ.

Сьогодні вп’яте в історії ЛНТУ відбувається випуск курсантів військової кафедри, цьогоріч їх 49.

Розпочалися урочистості із винесення Державного прапору України, вшанування полеглих у війні хвилиною мовчання та молитви духовенства. Окропив свяченою водою та зі словами благословення звернувся до випускників протоієрей Дмитро Зінько.

Досвідчені військові подякували курсантам за те, що у такий нелегкий час для нашої держави, вони обрали шлях військовослужбовців. Випускникам побажали козацького здоров’я, мирного неба та швидшої перемоги, а найкращим курсантам вручили подяки та грамоти.

Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)Пів сотні курсантів луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 

Нагадаємо, що 7 липня 2022 року померла докторка технічних наук, професорка, засновниця кафедри товарознавства та експертизи в митній справі Луцького національного технічного університету, заслужена діячка науки й техніки України Людмила Іванівна Байдакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів