Поділитись:

Волинські комунальні заклади передадуть ЗСУ 10 автомобілів

Вівторок, 09 серпня 2022, 18:38
Волинські комунальні заклади передадуть ЗСУ 10 автомобілів

Понад 10 автомобілів для потреб ЗСУ передадуть волинські комунальні заклади.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у ході розгляду проєкту сесійного рішення «Про передачу транспортних засобів», – повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

Йдеться про передачу з балансу обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і фтизіопульмонологічного медцентру чотирьох санітарних автомобілів для потреб 100-тої окремої бригади територіальної оборони. Ще два авто марки Peugeot Boxer 2013 року випускуз балансу волинської «екстренки» передадуть двом іншим військовим частинам.

Окрім того, обласна філармонія для потреб 6 прикордонного Волинського загону передасть автомобіль марки ГАЗ 5312. А на баланс нацгвардійців – автобус ПАЗ 32051 від обласного еколого-натуралістичного центру.

З балансу Люблинецького ліцею та санаторію «Лісова пісня» у користування Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки перейде автобус ЛАЗ 520700 та два автомобілі УАЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів