Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 19 серпня

П'ятниця, 19 серпня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 19 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 19 серпня:

Про чоловіка, який збив дитину та втік за кордон

29-річний Артем Приходько, який 6 червня у Луцьку на пішохідному переході збив батька та його двох синів (один з них помер у лікарні), міг виїхати за кордон.

У вересні минулого року Луцький міськрайонний суд визнав Артема Приходька винним і присудив йому 6 років позбавлення волі. Обвинувачений не погодився з вироком і подав апеляцію. Однак на її розгляд особисто не з’явився.

До суду направив пояснення, нібито не хоче своєю присутністю нагадувати сім’ї про жахливу аварію. Разом з тим він хоче зменшення суми відшкодування і умовне ув'язнення замість реального.

Адвокат винуватця аварії виступив за те, щоб не розглядати справу без нього, мовляв, не зміг зустрітися з чоловіком і узгодити позиції.

Натомість прокурор Тетяна Супрунюк повідомила, що домашній арешт Артема Приходька в силі, але є непідтверджена інформація про його виїзд за кордон. Вона попросила відкласти розгляд справи, щоб перевірити цю інформацію, адже обвинувачений – батько трьох дітей і формально мав підстави перетнути кордон.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 19 серпня 

Про подружжя з Луцька, яке шукали два тижні

Правоохоронці розшукали подружжя Кривальчуків Віктора та Марії, про зникнення яких повідомили родичі 16 серпня.

Подружжя проживає у селі Лище, Луцького району. Родичі повідомили, що 4 серпня вони покинули місце проживання, на зв'язок з рідними не виходять та їхнє місцезнаходження невідоме.

Станом на 19 серпня їхнє місцезнаходження відоме, життю та здоров'ю пари нічого не загрожує.
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 19 серпня

Про фуру, яка розчавила велосипедиста

Під Луцьком сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув велосипедист. Його особу встановлюють.

Смертельна ДТП трапилася у п'ятницю, 19 серпня, близько 14:00, на вулиці Об’їзній у Липинах. 

Як повідомили правоохоронці, 31-річний водій вантажівки SСANIA здійснив наїзд на велосипедиста, який їхав у попутному напрямку та раптово змінив напрямок руху. Від отриманих травм чоловік загинув, наразі його особу встановлюють. 

На місці події працює слідчо-оперативна група ГУНП у Волинській області. Відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів