Поділитись:

У Луцьку замінять старі сміттєві баки на сучасні контейнери (фото, відео)

П'ятниця, 26 серпня 2022, 12:55
У Луцьку замінять старі сміттєві баки на сучасні контейнери (фото, відео)

У Луцьку розпочали кампанію з оновлення сміттєвих контейнерів у місті – нові пластикові контейнери встановлять у «спальних» районах.

Про це у п'ятницю, 26 серпня, повідомив у фейсбуці Луцький міський голова Ігор Поліщук.

За його словами, перші 88 урн німецького виробництва – вже на території КП «Луцькспецкомунтранс». Зараз їх брендують, після чого розпочнуть встановлювати на 33-му та 40-му кварталах, а також в районі ЛПЗ. 

«Пластикові контейнери місткістю 1100 літрів або 510 кілограмів  довговічніші, ніж оцинковані та металеві, не бояться морозів та спеки, стійкіші до ударів та падіння. Зручно закриваються та легко переміщуються», – зазначив мер.

Нагадаємо: днями луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» придбало сучасний сміттєвоз для вивезення будь-яких типів побутових відходів.

У Луцьку замінять старі сміттєві баки на сучасні контейнери (фото, відео)У Луцьку замінять старі сміттєві баки на сучасні контейнери (фото, відео)У Луцьку замінять старі сміттєві баки на сучасні контейнери (фото, відео)У Луцьку замінять старі сміттєві баки на сучасні контейнери (фото, відео)У Луцьку замінять старі сміттєві баки на сучасні контейнери (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів