Поділитись:

Треба допомога: луцькі спецпризначенці збирають гроші на безпілотник

Четвер, 01 вересня 2022, 18:30
Треба допомога: луцькі спецпризначенці збирають гроші на безпілотник

Луцькі військові із окремого загону спеціального призначення «Любарт» оголосили збір коштів на вітчизняний багаторазовий безпілотник  Punisher. 

Про це вони повідомили у своєму Телеграмі

Перевага в повітрі відіграє велику роль у веденні бойових дій на фронті. Оператори квадрокоптерів «Любарта» зарекомендували себе, як професійні навідники та коригувальники вогню. Спільно з побратимами суміжних підрозділів вони знищили десятки осіб живої сили противника та вщент розбили їхні контрольно-спостережні пункти. І все це за допомогою звичайних квадрокоптерів, які призначені для цивільних потреб. 

Ударний БПЛА «Punisher» — це найменший у світі безпілотник, який здатний переносити 75-мм авіаційні боєприпаси для виведення з ладу стаціонарних споруд, легкої бронетехніки, транспорту та піхоти. Час польоту становить цілих 90 хв, а відстань, яку здатний долати дрон складає аж 45 км. Також його можна використовувати для доставлення різних запасів та збору авіаданих. Ціна даного БПЛА становить 💴 2 млн грн.

«Хочете бачити більше «бавовни» на позиціях російських загарбників? Долучайтесь до збору та підтримуйте бійців ОЗСП «Любарт»! Віримо, що спільними зусиллями нам вдасться зібрати цю суму!» – пишуть військові. 

  • Реквізити збору коштів: 

Найменування отримувача: БЛАГОДIЙНИЙ ФОНД ЛЮБАРТ БО
Код отримувача: 44703899
Рахунок в форматі відповідно до стандарту IBAN: UA493052990000026003020810861
Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Посилання на Банку

Номер картки Банки: 5375 4112 0250 5348

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів