Поділитись:

ЗСУ звільнили ще одне село на Харківщині (фото)

Вівторок, 27 вересня 2022, 10:49
ЗСУ звільнили ще одне село на Харківщині (фото)

Збройні сили України взяли під контроль село Піски-Радьківські у Харківській області, нині там тривають зачистки й розмінування.

Про це повідомила у телеграмі Борівська селищна рада.

«Звільнення населених пунктів Борівщини на лівому березі Оскола почалося з півдня. Зокрема, село Піски-Радьківські (другий за розміром  населений пункт громади, де до війни мешкало біля 2 тис. людей), вже перебуває під контролем ЗСУ. Але українські  військові наразі ще виявляють там групи російських військових, проводять зачистки, розмінування.

Місцеві жителі радо зустрічають наших воїнів, намагаються допомогти у побутових питаннях, готують для захисників їжу, зі сльозами радості на очах дякують за визволення», – йдеться у дописі.

Борівський селищний голова Олександр Тертишний, заступник голови Ізюмської районної ради Сергій Шутько і волонтери побували у звільненому селі й доставили близько двох тонн гуманітарної допомоги для місцевих жителів. 

Вони на власні очі побачили руйнування, яких зазнало село. На його території наразі багато залишків знищеної і пошкодженої російської військової техніки.

Масштаби збитків ще повністю не оцінили, але вже очевидно, що зруйновано багато житлових будинків, господарчих будівель, повністю знищений дитячий садок, дуже пошкоджена школа: повилітали шибки, у стінах діри від снарядів, зруйновано дах. 

ЗСУ звільнили ще одне село на Харківщині (фото)ЗСУ звільнили ще одне село на Харківщині (фото)ЗСУ звільнили ще одне село на Харківщині (фото)ЗСУ звільнили ще одне село на Харківщині (фото)ЗСУ звільнили ще одне село на Харківщині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів