Поділитись:

Куди росія може завдати ядерного удару (відео)

Четвер, 29 вересня 2022, 22:05
Куди росія може завдати ядерного удару (відео)

Політичне керівництво росії, яке вже більш ніж пів року веде повномасштабну війну проти українського народу, все частіше вдається до погроз використання ядерної зброї, для того аби зламати спротив ЗСУ.

Про ризики та ймовірний розвиток подій щодо ядерних погроз росії в етері програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «Конкурент TV» розповів начальник штабу ОЗСП «Любарт» Андрій Дяченко.

«Дуже важко робити якісь припущення з тих причин, що наш опонент – це неадекватний режим. Путін породив такого монстра, який не керується хоч якоюсь логікою. Тому, якби ми говорили з погляду логіки, я би сказав, що сенсу використовувати цю зброю немає, тому що діями у відповідь росія буде знищена», – розповів військовий.

На погляд Андрія Дяченка, ймовірність застосування росією ядерної зброї – менша ніж 50%, але потрібно зважати на те, що така ймовірність – цілком реальна.

«Якщо вони й будуть її (ядерну зброю - ред.) використовувати, то, вочевидь, це буде тактична ядерна зброя», – констатував Андрій Дяченко.

Щодо територій, які можуть бути вражені російським ядерним ударом, то, за словами експерта, це можуть бути місця, де розташовуються війська або населені пункти, які важливі у військово-політичному аспекті.

«Керуючись їхньою хворою логікою, можливо, це місто Запоріжжя. Вони говорять, що вони доєднуються до них, але обласний центр вони не контролюють. Місто – важливе з промислового та військового погляду: величезна концентрація військових. Ми гадаємо на кавовій гущі, тому що дуже важко передбачити логіку психопата», – резюмував військовий.

Нагадаємо, що, на погляд представника ГУР МО, загроза російського ядерного удару – дуже висока.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 лютого 2024
28 січня 2024
17 січня 2024
21 листопада 2023
04 листопада 2023
29 липня 2023
22 липня 2023
05 липня 2023
01 липня 2023
30 червня 2023