Поділитись:

Українські оператори зв’язку продовжують працювати

Понеділок, 10 жовтня 2022, 13:40
Українські оператори зв’язку продовжують працювати

Українські оператори зв’язку заявили, що продовжують працювати попри проблеми з енергопостачанням в окремих регіонах.

Про це інформує «Економічна правда».

«Робимо все можливе, щоб швидше відновити зв'язок у регіонах, де виникли проблеми з енергопостачанням», – написали у фейсбуці Lifecell.

У оператора «Київстар» заявили, що лагодять зв’язок «за першої можливості».

«Мережа в цілому працює попри складнощі з електроживленням, які виникають у різних областях України. Київстар використовує усі технічні можливості, в тому числі автономне живлення для базових станцій, щоб максимально забезпечувати потреби абонентів у послугах зв’язку», – зазначила представниця оператора Ірина Леличенко.

Мережа Vodafone попереджає, що тимчасові обмеження в роботі мережі можуть бути, «та ми вже добре навчилися з ними оперативно розбиратися». Оператор також зауважує, що месенджери дещо перевантажені.

«Укртелеком» повідомив, що критичні елементи інфраструктури телеком-провайдера працюють у штатному режимі.

«Центри управління інфраструктурою компанії рознесені географічно, а ключові елементи зарезервовані. Пошкодження деяких вузлів зв'язку не мало істотного впливу на безперервність надання послуг», – повідомили у провайдері.

В «Укртелекомі» зауважили, що інформація про можливі пошкодження мережі уточнюватиметься після завершення повітряної тривоги у регіонах.

Нагадаємо: внаслідок російських ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури України можливі перебої з електропостачанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів