Поділитись:

У Луцьку за добу зловили шістьох п'яних водіїв (фото)

П'ятниця, 18 листопада 2022, 14:47
У Луцьку за добу зловили шістьох п'яних водіїв (фото)

У Луцьку і Луцькому районі за добу склали шість протоколів за керування автотранспортом в стані сп'яніння.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Зокрема, у четвер, 17 листопада, 31-річного керманича мопеда патрульні виявили в селі Озерце. Законну вимогу поліцейських зупинитися не виконав, однак згодом був зупинений. Результат огляду на стан сп’яніння – 2,15 проміле.

Про 41-річного водія в стані сп’яніння, який порушує ПДР, повідомив небайдужий заявник. Чоловік розповів, що керманич рухався по кільцю, йому на зустріч, в протилежну напрямку руху. Заявник заблокував авто правопорушника та повідомив патрульних. Результат огляду на стан сп’яніння – 2,42 проміле.

Ще одного 48-річного керманича виявили на вулиці Конякіна у Луцьку. В цьому випадку водій порушив ПДР, а прилад Drager показав максимум, а це понад 5 проміле.

На всіх порушників склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.

У Луцьку за добу зловили шістьох п'яних водіїв (фото)У Луцьку за добу зловили шістьох п'яних водіїв (фото)У Луцьку за добу зловили шістьох п'яних водіїв (фото)У Луцьку за добу зловили шістьох п'яних водіїв (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів