Поділитись:

Організатор скандальної вечірки у Луцьку прокоментував свій вчинок

П'ятниця, 18 листопада 2022, 17:00
Організатор скандальної вечірки у Луцьку прокоментував свій вчинок

У Луцьку до Дня студента 17 листопада в місцевому клубі Versailles влаштували грандіозну дискотеку, куди навідались більше 300 людей.

В анонсі до вечірки організатори обіцяли «найкращу тусовку», гарний настрій, якісну атмосферу та хорошу музику. В мережі лучани вже обурюються стосовно доцільності і своєчасності таких гулянь. 

Організатором цього дійства став лучанин Віктор Церпіш, який є засновником організації «Party Lutsk» та з березня 2021 року – радником голови Луцької районної ради Олександра Омельчука, пише Сила правди.

Віктор у коментарі журналістам розповів, що близько місяця сумнівався, чи варто проводити цю вечірку, але все-таки через «великий запит від студентів», вирішив провести першу дискотеку за час війни.

«Я дуже довго обдумував цю ідею і обговорював її з волонтерами та військовими. До мене, як до організатора вечірок, була величезна кількість запитів від студентів, адже люди потребували цього і після довгих роздумів вирішили провести такий захід.

Ніхто не згадав чомусь, що заклад «Versailles» з першого дня війни безплатно розміщував біженців. Добро ніхто не бачить. Вечірка була практично благодійною, ми перекрили лише витрати, а решту виручених коштів передали на батальйон «Любарт».

У Луцьку так само організовуються стенд-апи, концерти різних артистів і люди там теж сміються, танцюють, щось випивають. Ми дали людям можливість прийти і відпочити на тематичній вечірці. Студентів хотілось відволікти. У закладі були присутні і військові, які казали, що не бачать нічого поганого у проведенні цієї вечірки. Нас попереджали, що буде моральний і суспільний осуд, ми були готові до цього, бо скільки людей – стільки думок. Дискотека тривала до 23:00. Комендантську годину ніхто не порушував.

Переживати за свою репутацію – це таке. Я крім того, що радник, маю й іншу офіційну роботу. Ми вирішили це зробити, щоб допомогти і ЗСУ. Я міг би сидіти і переживати за репутацію і нічого не робити, але вирішив чинити інакше», – розповів Віктор Церпиш. 

Нагадаємо, вечірка у луцькому клубі викликала хвилю обурення в мережі. Після скандалу голова Луцької районної ради Олександр Омельчук звільнив свого радника Віктора Церпиша. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів