Поділитись:

У Луцьку «накрили» нарколабораторію, де «варили» амфетамін (фото)

Середа, 23 листопада 2022, 09:41
У Луцьку «накрили» нарколабораторію, де «варили» амфетамін (фото)

У Луцьку виявили нарколабораторію в підвалі будинку, де двоє лучан виготовляли амфетамін.

Про це у середу, 23 листопада, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції в рамках кримінального провадження задокументували протиправну діяльність двох лучан. Чоловіки 41 та 40 років налагодили в підвалі будинку місце із виготовлення небезпечної психотропної речовини – амфетаміну. 

Поліцейські провели обшуки за місцем проживання фігурантів та у підвальному приміщенні. Під час слідчих дій виявили та вилучили амфетамін, прекурсори для виготовлення амфетаміну, обладнання (скляні трубки, колби, холодильник, мірні ємності, термометр), електронні ваги, зіп-пакети, ємності з нашаруванням білого кольору, засоби зв’язку та інші речові докази. Усе вилучене поліцейські направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення дослідження.

Встановлено, що зловмисники щомісячно виготовляли близько 500 г амфетаміну. Наркоділки збували амфетамін на території Луцька методом «з рук в руки».

Зазначимо, що один із фігурантів уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів та був засуджений до реального відбування покарання терміном 6 років, однак уникав відбування покарання та був оголошений в розшук. Нині він затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри у скоєному. Триває слідство.

У Луцьку «накрили» нарколабораторію, де «варили» амфетамін (фото)У Луцьку «накрили» нарколабораторію, де «варили» амфетамін (фото)У Луцьку «накрили» нарколабораторію, де «варили» амфетамін (фото)У Луцьку «накрили» нарколабораторію, де «варили» амфетамін (фото)У Луцьку «накрили» нарколабораторію, де «варили» амфетамін (фото)У Луцьку «накрили» нарколабораторію, де «варили» амфетамін (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів