Поділитись:

У мережі з’явився тизер мультсеріалу про пса Патрона і його друга Тома

П'ятниця, 30 грудня 2022, 06:13
У мережі з’явився тизер мультсеріалу про пса Патрона і його друга Тома

В Україні зняли мультиплікаційний серіал про пса-сапера Патрона – чотирилапого помічника чернігівських піротехніків та улюбленця дітей. Перша серія мультфільму, який так і називається «Пес Патрон», вийде 7 січня, а поки творці пропонують подивитися короткий тизер.

У 39-секундному ролику можна побачити, як маленька дівчинка напередодні новорічних свят загадує бажання, щоб вийшов мультик про песика Патрона, і щоб там був його друг – кіт на ім’я Том.

В описі до відео сказано, що пес-сапер, як і в житті, шукатиме вибухонебезпечні предмети, але в мультсеріалі вони будуть «бубухонебезпечні». А також, окрім Патрона та Тома, покажуть українських тварин, які стали відомими завдяки своїй сміливості.

Пес-сапер уже встиг поділитися довгоочікуваною новиною у соцмережах.

«Я зараз напишу те, у що досі не можу повірити. Але це так! Про мене виходить цілий мультсеріал! Так і називається «Пес Патрон»! Зараз ви бачите його тизер, і він такий класний, що я дивився його разів сто. Мульт про мене і Тома, а ще про дуже важливих тваринок, які вразили нас своєю сміливістю за ці 10 місяців. Він такий пригодницький, що я сам такий «вооооу!». Там я ганяюсь за дуже дивними створіннями… але поки не буду розкривати всіх секретів», – заінтригував Патрон.

Пес додав, що музику для мультфільму написав Pianoboy, ролі озвучили Влад Шевченко, Даша Астаф’єва, Надя Дорофєєва, Позитив та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів