Поділитись:

На Львівщині сталася смертельна ДТП за участю лучанина (фото, відео)

Вівторок, 10 січня 2023, 10:52
На Львівщині сталася смертельна ДТП за участю лучанина (фото, відео)

Лучанин став учасником дорожньо-транспортної пригоди на Львівщині, внаслідок якої загинув пасажир «швидкої».

Про це повідомила у фейсбуці пресслужба поліції Львівської області.

ДТП трапилась у понеділок, 9 січня, близько 17:00, на автодорозі Київ – Чоп у селі Дуліби Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, сталося зіткнення карети швидкої медичної допомоги Fiat Scudo, якою керував 60-річний львів’янин, автобуса БАЗ під керуванням 37-річного мешканця одного з сіл Стрийського району та вантажівки Volvo, за кермом якої перебував 48-річний житель Луцька.

Від отриманих внаслідок ДТП травм пасажир «швидкої», 80-річний пацієнт, мешканець міста Сколе, помер на місці події. Крім того, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований 47-річний львів’янин, фельдшер.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

На Львівщині сталася смертельна ДТП за участю лучанина (фото, відео)На Львівщині сталася смертельна ДТП за участю лучанина (фото, відео)На Львівщині сталася смертельна ДТП за участю лучанина (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів