Поділитись:

Lamborghini представила два нові спорткари (фото)

Вівторок, 07 лютого 2023, 03:11
Lamborghini представила два нові спорткари (фото)

Італійський виробник Automobili Lamborghini презентував два нові спорткари Lamborghini Invencible та Lamborghini Autentica, що знаменують кінець виробництва автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння (ДВЗ).

Про це пише Укрінформ.

«Двигун V12 є одним із стовпів нашої історії та успіху нашого бренду. І перш ніж ми почнемо розгортання програми Direzione Cor Tauri, ми вважали правильним відсвяткувати цей двигун внутрішнього згоряння двома унікальними автомобілями, які ідеально представляють нашу концепцію досконалості у сфері персоналізації», – заявив гендиректор Стефан Вінкельманн.

Direzione Cor Tauri — стратегія екологічної стійкості Lamborghini, яка призведе до декарбонізації всіх майбутніх моделей бренду.

Lamborghini представила два нові спорткари (фото) Lamborghini представила два нові спорткари (фото) Lamborghini представила два нові спорткари (фото) 

За даними CarBuzz, у середині кожного автомобіля є 6,5-літровий двигун V12, який видає 769 кінських сил, а за необхідності становить 531 Hm.

Більше деталей буде оголошено пізніше.

Lamborghini представила два нові спорткари (фото) Lamborghini представила два нові спорткари (фото) 

Зазначається, що Lamborghini Invencible та Lamborghini Autentica будуть останніми двома автомобілями від Lamborghini, які використовуватимуть двигун V12, а наступним буде гібридний суперспортивний автомобіль, який має вийти вже через декілька тижнів.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді італійський автовиробник Lamborghini презентував новий спорткар класу «люкс» Lamborghini Huracan Sterrato.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів