Поділитись:

Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)

Вівторок, 07 лютого 2023, 08:40
Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)

Луцький медійний Юрій Фетисов поділився світлинами одного з двориків Старого міста. 

Фото він опублікував на своїй сторінці у фейсбуці. 

«До свого сорому ніколи не заглядав в цей дворик. А сьогодні втрапив і трохи деталей назнімав», – прокоментував роботу медійник. 

Спіймати гарні кадри допомогла й погода – було доволі сонячно. На світлинах автор звернув увагу на деталі: вікна, камені, балкони, вивіски тощо. 

Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото)Віконні рами, балкони, таблички: таємниці одного дворика в Луцьку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів