Поділитись:

У Луцьку чоловік обікрав подругу матері (фото)

Понеділок, 13 лютого 2023, 13:48
У Луцьку чоловік обікрав подругу матері (фото)

У Луцьку чоловік вкрав з помешкання сусідки, яка нещодавно повернулася з-за кордону, гроші – загалом понад 60 тисяч гривень.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У суботу, 11 лютого, до поліції надійшло повідомлення від 30-річної лучанки про крадіжку з її помешкання. Злочин був скоєний, коли жінка пішла до магазину, коли ж повернулася назад – у квартирі були перевернуті речі, а у гаманці відсутні гроші – загалом понад 60 тисяч гривень.

На місце події одразу скерували слідчо-оперативну групу поліції. 

Під час спілкування з потерпілою з’ясувалося, що вона нещодавно повернулася з-за кордону, перед своїм від’їздом ключі від помешкання жінка залишала сусідці.

Як з’ясували правоохоронці, згодом ключ забрав син сусідки, і саме він може бути причетним до скоєння крадіжки, проте вдома чоловіка не було, а зв’язок з ним був відсутній. 

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські виявили зловмисника в одному з приміських готелів, його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі лучанину оголосили про підозру у крадіжці, скоєній в умовах воєнного стану, сьогодні йому обиратимуть запобіжний захід.

Викрадені гроші вилучили, згодом їх повернуть власниці.

У Луцьку чоловік обікрав подругу матері (фото)У Луцьку чоловік обікрав подругу матері (фото)У Луцьку чоловік обікрав подругу матері (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024