Поділитись:

У Луцьку дах «стаканчика» ледь не вбив перехожого (відео)

Вівторок, 14 лютого 2023, 11:54
У Луцьку дах «стаканчика» ледь не вбив перехожого (відео)

Чоловік проходив повз кіоск, що розташований на проспекті Соборності. Аж раптом шматок конструкції впав йому на голову. Чоловіка госпіталізували до лікарні.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

У суботу, 11 лютого, лучанин проходив повз кіоск, що розташований на проспекті Соборності, де в літню пору торгували морозивом. Аж раптом частина конструкції з даху ятки зірвалась і впала чоловіку на голову. Продавці з сусіднього кіоску розповідають, що так званий «стаканчик» не працює вже від літа. 

У «швидкій» повідомили, що чоловіка з ушкодженнями госпіталізували до луцької міської лікарні. 

«Йому поставили діагноз: закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку. Тому, відповідно, чоловіка доставили у міську клінічну лікарню», – розповідає завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої допомоги Станіслав Лінік.

Департамент економічної політики Луцькради повідомив, що погодження на торгівлю для цього «стаканчика» видавалось, але на літній період часу. Воно вже недійсне. То ж виходить, що наразі ця ятка стоїть незаконно.

Сам підприємець Дмитро Якимович каже, що знає про інцидент та усе врегулював з потерпілим.

Своєю чергою, у департаменті муніципальної варти зазначили, що повідомлень про незаконне перебування кіоску до них не надходило. Однак вони сказали, що сконтактують з підприємцем, аби надати йому припис про вільний демонтаж. Також, кажуть, його чекає протокол про адмінправопорушення, за яке він має сплатити від 850 до 1700 грн штрафу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів