Поділитись:

На Волині відкрили нову поліцейську станцію (фото)

Вівторок, 14 лютого 2023, 16:16
На Волині відкрили нову поліцейську станцію (фото)

На Волині у селищі Ратно відкрили ще одну поліцейську станцію.

Про це у вівторок, 14 лютого, повідомив сектор комунікації Волинської області.

Службу на цій станції нестимуть поліцейські – Юрій Лахтюк та Андрій Корецький. До їхньої території обслуговування належать 23 населені пункти, що входять до громади, та центр – селище Ратне, загалом кількість населення сягає понад 23 тисячі мешканців.

«Головне у їхній роботі нині – безпека та спокій кожного мешканця, для цього вони прикладатимуть максимум зусиль. Правоохоронці для виконання обов’язків матимуть службові автомобілі і все необхідне, зокрема, обладнане приміщення у центрі селища. До слова, одне авто придбано за кошти громади, купівлю іншого профінансувала Національна поліція», – кажуть поліцейські.

Сергій Козак наголосив, що сьогодні перед поліцейськими офіцерами стоїть важливе завдання – виправдати довіру населення та органів місцевого самоврядування.

 «Пам’ятайте, що за результатами вашої роботи люди будуть давати оцінку усім правоохоронцям. У час війни наша місія залишається незмінною – служити та захищати, тому піклуйтеся про своє населення, допомагайте їм, будьте надійним тилом», – наголосив Сергій.

Голова Ратнівської територіальної громади Віталій Бірук зауважив, що участь у проєкті вирішили взяти, побачивши позитивні результати роботи поліцейських в інших сусідніх громадах.

«Ми сподіваємося, що в нашому прикордонні хлопці, які будуть нести службу, стануть нашою надійною опорою, і це посилить безпеку тут», – зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів