Поділитись:

У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)

П'ятниця, 17 лютого 2023, 14:20
У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)

У Луцьку до річниці з початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України на білбордах з'являться портрети мешканців громади, які загинули, захищаючи рідну землю від ворога.

Про це у п'ятницю, 17 лютого, повідомили на сайті Луцької міської ради.

«Наближається рік з часу повномасштабного вторгнення російської федерації у нашу державу. Гинуть українські Герої, серед них – чимало жителів нашої громади. Пам'ятаємо кожного!», – йдеться у дописі.

У міськраді зазначили, що з 17 лютого у Луцьку продовжується реалізація проєкту «Пам'ятаємо наших Героїв», започаткованого до Дня Незалежності України. На рекламних LED-екранах міста транслюватимуть зображення загиблих жителів Луцької громади, які віддали своє життя у війні з російським агресором з 2014 року і дотепер. 

У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото)У Луцьку на білбордах з'являться портрети загиблих Героїв (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів