Поділитись:

Час переїжджати: кредит від Ощадбанку на нову оселю*

Вівторок, 28 лютого 2023, 15:50
Час переїжджати: кредит від Ощадбанку на нову оселю*

Житлове питання — одне з найгостріших у житті кожної людини. Коли настає час виїжджати з батьківського дому чи шукати дім для молодої сім’ї ностальгія і острах невідомого відступають перед запалом, що надає новий початок. Ціни на нерухомість можуть суттєво знизити азарт і відсунути купівлю власного житла на кілька років.

Щоб цього не сталося, варто розглянути варіант купівлі житла в кредит. Звучить загрозливо? Зовсім ні — перспективно. Якщо є стартова сума на власний внесок, можна сміливо вирушати у банк. Наприклад, Ощадбанк пропонує взяти позику на житло в кредит хоч на 20 років. Такий термін дозволить розбити суму на помірні платежі, які не зашкодять сімейному бюджету. А заїхати у власні стіни можна одразу.

Житло в кредит: чому це зручно

Ринок нерухомості пропонує варіанти на будь-який смак і гаманець: від просторих приватних котеджів до скромних і функціональних смартквартир. Поціновувачам комфорту з необмеженим бюджетом до смаку прийдуться сучасні планування у нових житлових комплексах з усіма вигодами та комфортом. Стабільний попит утримує вторинний ринок, оскільки житло на ньому здебільшого одразу готове для заселення. Це приваблива пропозиція для молодих сімей, які не мають часу та вільних фінансів на фундаментальний ремонт. Для квартири в житловому стані достатньо косметичного ремонту, щоб додати індивідуальності і очікуваного комфорту.

Саме час і кошти — ключові параметри, що грають на користь купівлі житла в кредит. Програми житлового кредитування від Ощадбанку враховують основні переваги:

  • Тривалий період кредитування — від 1 до 20 років.
  • Фіксована процентна ставка — 17,7 чи 17,8% в залежності від суми власного внеску.
  • Можливість вибору нарахування відсотків (рівними частинами чи за ануїтетом).
  • Широкий діапазон в розмірі кредиту — від 100 тис. грн до 10 млн грн.
  • Можливість дострокового погашення без штрафних санкцій.

Купівля оселі в кредит від Ощадбанку передбачає юридичну безпеку операції з нерухомістю, оскільки об’єкт потенційного кредитування проходить ретельну перевірку, а процедура купівлі супроводжується до моменту отримання ключів щасливим новим власником.

Час переїжджати: кредит від Ощадбанку на нову оселю*

Житло в кредит — це просто

Для отримання позики на оселю в першу чергу потрібне бажання і впевненість у своєму рішенні, а організаційні моменти — це дрібниці. Детальну консультацію щодо кредиту надасть менеджер банку при оформленні заявки. Від позичальника вимагається лише українське громадянство, повнолітній вік і стабільний дохід. Мінімальний пакет документів включає договір на купівлю нерухомості і паспорт об’єкта. А далі — позитивний настрій, нетривале очікування і радість від омріяних ключів у кишені. Час переїжджати!

Надрукувати
мітки:
коментарів