Поділитись:

Будувати оборонні рубежі: до «Армії відновлення» залучили безробітних волинян (фото)

П'ятниця, 10 березня 2023, 18:49
Будувати оборонні рубежі: до «Армії відновлення» залучили безробітних волинян (фото)

У лютому 2023 року до облаштування оборонних рубежів на Волині долучилися ще 13 безробітних.

Про це розповіла заступниця директора обласного центру зайнятості Олена Адамчук, – повідомляє Суспільне.

В рамках проєкту «Армія відновлення» 13 чоловіків працювали на території Ратнівської, Заболоттівської та Шацької селищних рад, а також Сереховичівської сільської ради.

«Лише у Шацькій роботи триватимуть до середини березня, а в решти вже завершені», – каже Олена Адамчук.

Безробітні чоловіки долучились до будівництва оборонних рубежів у Сереховичівській громадіБезробітні чоловіки долучились до будівництва оборонних рубежів у Сереховичівській громаді
 

Безробітні облаштовували оборонні рубежі, блокпости, спостережні пункти та інженерні споруди. Працювали від дев'яти до 14 днів.

У Сереховичівській громаді над облаштуванням фортифікаційних споруд працює п'ятеро чоловіківУ Сереховичівській громаді над облаштуванням фортифікаційних споруд працює п'ятеро чоловіків
 

Такі роботи фінансуються за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Оплата здійснюється на рівні мінімальної заробітної плати – 6700 гривень.

На оплату праці безробітних, каже заступниця директора Волинського обласного центру зайнятості Олена Адамчук, в лютому було витрачено понад 50 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів