Поділитись:

Чоловічі спортивні штани: популярні види та критерії вибору*

Понеділок, 20 березня 2023, 15:48
Чоловічі спортивні штани: популярні види та критерії вибору*

Спортивні штани — надзвичайно комфортний одяг, який вибирає для себе більшість чоловіків. Їх можна вдягати не тільки на тренування, але і на прогулянки або шопінг.

Якщо ви бажаєте придбати спортивні штани чоловічі від провідного німецького бренду, то можна завітати в інтернет-магазин PUMA. Саме тут покупці можуть ознайомитися з багатим асортиментом оригінальних товарів і знайти найкращий варіант для занять спортом чи штани на кожен день. Інтернет-магазин PUMA порадує покупців акціями, знижками та безоплатною доставкою (для замовлень від 2500 грн).

Популярні види чоловічих спортивних штанів

Цей одяг можна розділити на такі види:

  • власне для спорту;

  • повсякденні;

  • утеплені.

Специфічні штани знадобляться для пробіжок, тренувань, змагань. Якщо йдеться про одяг для бігу, то він повинен мати компресійні властивості, щоб підтримувати м’язи. Модель для тренувань має бути виготовленою з натурального трикотажу або з сучасної синтетики — такі матеріали добре вбирають піт та виводять зайву вологу від тіла.

Спортивні штани різного крою доречні й для повсякденного носіння. Вони бувають широкими та об’ємними або звуженими. Знизу вони можуть бути на манжеті або рівними. Що стосується кольору, то найбільш популярними варіантами є сині, чорні або сірі, оздоблені лампасами або контрастними принтами. Вибір повсякденних моделей залежатиме від особистих уподобань.

Утеплені варіанти можуть призначатися як для повсякденного носіння, так і для зимових видів спорту. Повсякденні шиють з теплого трикотажу на флісі, спортивні — з мембранних матеріалів з підкладкою всередині. Вони теплі, не намокають, але «дихають», що дозволяє з комфортом кататися на лижах і сноуборді.

Критерії вибору чоловічих спортивних штанів

При виборі оптимальної моделі цього одягу слід звернути увагу на:

  • матеріал;

  • еластичність;

  • декоративні елементи.

Для спортивних штанів повинна використовуватись тканина, що пропускає повітря та швидко висихає. Ще однією важливою характеристикою є еластичність, адже цей одяг не повинен обмежувати рухи. Слід переконатися, що на вибраній моделі не буде декоративних елементів, що можуть заважати під час тренувань.

Вибрати зручні спортивні штани дуже важливо, адже саме від них залежатиме ваш комфорт під час прогулянок або занять спортом.

Надрукувати
мітки:
коментарів