Поділитись:

Топ-5 вражень, які доступні кожному в Івано-Франківську*

Субота, 25 березня 2023, 11:53
Топ-5 вражень, які доступні кожному в Івано-Франківську*

Багато людей, обираючи подарунок близьким чи друзям, хочуть вручити їм щось дійсно неочікуване і незабутнє. І в якому б куточку нашої країни ви не жили, у вас є можливість відшукати відповідне враження на bodo. Подарункові сертифікати в Івано-Франківську доволі популярні та цікаві, тож і серед них ви можете знайти відповідний знак уваги. Ну а для того, щоб спростити вам пошуки ми і склали свій власний топ вражень, які доступні в цьому чудовому місті.

Прогулянка на конях

Це чудова ідея для романтичного побачення, а отже непоганий подарунок для коханої людини. Разом ви матимете змогу покататися на конях і чудово провести час серед гарних краєвидів. Ну а через те, що вам проведуть обов'язковий інструктаж, то ви можете не сумніватися, що ця поїздка буде не лише цікавою, але й безпечною.

Занурення у світ vr-ігор

Доволі сучасний подарунок, який точно сподобається багатьом вашим друзям та знайомим. На вас одягнуть спеціальний шолом і розкажуть, як правильно діяти у віртуальному світі. За час враження ви можете спробувати будь-які ігри, а саме симулятори, екшени, шутери, пригоди, файтинги і так далі. Можете не сумніватися, таке проведення часу точно буде цікавим і незабутнім!

Шоколадний майстер-клас

Якщо серед ваших знайомих є любителі солодощів, то їм точно варто подарувати саме такий сертифікат. Власник такої картки відвідає заняття, де під керівництвом професійного кондитера створить і прикрасить різні вироби з шоколаду. Після майстер-класу ваш друг чи подруга забере солодощі додому і зможе похизуватися своїми кондитерськими навичками перед близькими.

Абонемент на танці

Чудовий сертифікат, який підійде спортивним або творчим особам. У них буде змога відвідати декілька занять у танцювальній студії, де вони навчаться виконувати різні елементи одного з танцювальних напрямків. Заняття будуть груповими, але все одно тренер буде приділяти увагу кожному учаснику. Хто знає, може саме танці і стануть новим улюбленим захопленням вашого друга чи подруги!

Лазертаг для компанії

Якщо ви живете в Івано-Франківську і хочете зібрати разом компанію своїх кращих друзів, то це для вас дійсно ідеальний сертифікат. Це враження розраховане на 8 людей, тож цей варіант чудово підходить для святкування дня народження, невеликого корпоративу чи просто для зустрічі з близькими. Для початку ви поділитесь на команди і пройдете невеликий інструктаж, після чого на вас одягають спеціальні датчики і дадуть зброю. Після цього ви зможете позмагатися у лазерних боях і визначити, яка команда стала в них переможцем.

Ми назвали лише 5 вражень, тож ми впевнені, що якщо ви серед них не знайшли свій ідеальний подарунок, то точно зможете обрати його на сайті компанії bodo!

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 березня 2024
29 січня 2024
11 серпня 2023
13:13
28 червня 2023
19 червня 2023
18 червня 2023
18 квітня 2023
07 березня 2023
03 листопада 2022
10 жовтня 2022