Поділитись:

Органічний, з лимоном, із шипшиною: на Волині планують переробити 100 тонн березового соку

Субота, 01 квітня 2023, 15:42
Органічний, з лимоном, із шипшиною: на Волині планують переробити 100 тонн березового соку

На Волині традиційно консервують березовий сік, адже сезон заготівлі триває недовго.

Цього року заплановано переробити 100 тонн, – повідомляє Поліський лісовий офіс.

В асортименті – сік березовий з цукром, сік березовий з лимоном, сік березовий «Бадьорість», брезово-яблучний, березовий на м’яті, березово-журавлиний, березово-чорничний, сік березовий із шипшиною та ін.

Серед чималого асортименту – органічний сік, який виготовляється за особливою рецептурою. Це сік без додавання лимонної кислоти, без цукру. Такий, як його привезли з лісу. Щодо виготовлення – особливо жорсткі умови не лише при зборі, а й при виробництві. Навіть усі миючі, дезинфікуючі засоби мають бути органічні. 

Лісівники нагадують, що березовий сік можна придбати:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів