Поділитись:

Лучанка кидала банки у муніципалів, які прибирали з дворів старі шини (фото)

Понеділок, 03 квітня 2023, 15:36
Лучанка кидала банки у муніципалів, які прибирали з дворів старі шини (фото)

У Луцьку на Гулака-Артемовського жінка кидала в працівників департаменту муніципальної варти скляні банки з вікна свого будинку. 

Це трапилося у понеділок, 3 квітня під час планових робіт із демонтажу автомобільних шин із дворів міста, розповіли журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» у департаменті.

За словами заступника керівника департаменту Романа Кулика, рішення про демонтаж автомобільних шин у дворах Луцька прийняв виконавчий комітет Луцькради. 

«Автомобільні шини є нічим іншим, як звичайним засміченням території міста Луцька. Звісно, що більшість людей звикли до автомобільних шин у дворах, але насправді це відходи. І не прості відходи, а високотоксичні і небезпечні. Вони під дією сонця, опадів виділяють шкідливі речовини, які є небезпечними для життя і здоров'я людини. Саме тому виконавчий комітет міської ради прийняв рішення про демонтаж автомобільних шин», – каже він. 

Лучанка кидала банки у муніципалів, які прибирали з дворів старі шини (фото) 

Станом на зараз затверджено вже близько 80 адрес по Луцьку, і відсьогодні департамент муніципальної варти почав вивозити ці шини, які часом просто накидані купами у дворах багатоквартирних будинків. 

Люди реагують по-різному. До прикладу, мешканка одного з будинків на вулиці Гулалка-Артемовського кидала в представників департаменту, які приїхали забирати шини, скляні банки. Роман Кулик каже, що ніхто не постраждав. Але конфлікти у їхній роботі трапляються нерідко. 

«Жінці не сподобалося, що проводиться такого роду демонтаж. Вона почала агресивно реагувати. Якби вона спілкувалася віч на віч із нами, то можливо, конфлікт вдалося б врегулювати. Однак, жінка спілкувалася з нами із свого помешкання. Це пані поважного віку, агресивно налаштована. І коли людина в такому стані – їй важко щось пояснити. Ми повідомили, що демонтаж проводиться відповідно до рішення виконавчого комітету. Що це все законно. І якщо вона вважає такі дії неправомірними – то може звертатися в поліцію, якою вона нам погрожувала, або на гарячу лінію Луцької міської ради», – зауважив інспектор департаменту Павло Каращук

Лучанка кидала банки у муніципалів, які прибирали з дворів старі шини (фото) 

Протягом дня муніципали планують демонтувати шини за 13 адресами. Із яких саме дворів прибиратимуть шини – читайте тут

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів