Поділитись:

У Ковелі п'яний водій запевнив, що випив після скоєння ДТП (фото)

Середа, 12 квітня 2023, 13:46
У Ковелі п'яний водій запевнив, що випив після скоєння ДТП (фото)

У Ковелі чоловік, який влаштував дорожньо-транспортну пригоду, виявився п'яним, але запевнив патрульних, що випив вже після ДТП.

Про це у середу, 12 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Цими вихідними у Ковелі патрульні отримали повідомлення про ДТП без травмованих на вулиці Тимошенка. Коли інспектори прибули на місце автопригоди, то встановили, що 30-річний водій легковика Peugeot, виїжджаючи з прилеглої території, не надав перевагу в русі автомобілю Renault. Унаслідок цього й відбулося зіткнення.  

Під час спілкування з кермувальником патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, прилад Drager показав результат 0,42 проміле. Спочатку чоловік запевняв, що вживав алкоголь днем раніше, але потім розповів, що випив після того, як скоїв ДТП.  

На водія склали декілька адмінматеріалів за вчинені правопорушення. Зокрема, і за ч. 4 ст. 130 КУпАП:  

«Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкоголю, наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі (крім тих, що входять до офіційно затвердженого складу аптечки або призначені медичним працівником), або після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення уповноваженою особою медичного огляду», – зазначили у патрульній поліції.

За це правопорушення є відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 34 000 гривень або адміністративного арешту на строк п’ятнадцять діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

У Ковелі п'яний водій запевнив, що випив після скоєння ДТП (фото) У Ковелі п'яний водій запевнив, що випив після скоєння ДТП (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів